2010

2010.év

2010. december 31., péntek

Szilveszter

Pár óra múlva vége az évnek. Mit is jelent magad mögött hagyni egy évet újra? Változtat valamin? Több leszel ,vagy a jővő év más lesz? Fogalmam sincs mi lesz, de épp ezért várom... Tudom, hogy 2009 december 31. -én éppen ugyan ezeken gondolkodtam. Ültem a koordinátorom házában, család nélkül, remények nélkül és ötlet nélkül, egyedül.
És akkor mondhatom, hogy a 2010 megváltoztatta az életemet... TELJESEN...
Év elején megtaláltam a legtökéletesebb host családot, komolyan mondom, minden aupair ismerősöm ,rohadt féltékeny is volt rám... Én meg csak vigyorogtam, mint a tök... Jó volt érezni, hogy igen.... idén rám féltékenyek a lányok és végre megtaláltam a tökéletes családot. De nem csak megtaláltam a tökéletes Családot, meg a collegeba is beírattak és diák lettem... Vagyis diák vagyok... Itt járni főiskolára eszméletlen jó, imádok angolul tanulni mindent, az első félévet tiszta ötössel zártam,azaz A, A+-al. Már keresem a további sulit ha,ezzel végeztem.

Vannak ékezetek a szavakon, szóval gondolhatjátok, itthon vagyok... Persze nem én lennek, ha nem változtattam volna a gyönyörű családi karácsonyt "halottas házzá". A papírok elintézése nagyon egyszerűen ment az USA-ban, de hogy visszatudjak menni, itthon is kérnem kellett vízumot . És lám... nem adták meg... Mondanom se kell mi volt itthon pár napig...úgy éreztem vége mindennek, teljesen kiborultam, én ott szeretnék élni, ezen dolgozom 2,5 éve egy tollvonással ezt nem húzhatja át senki....Beszereztem még egyéb papírokat,amelyek végül is tiszta feleslegesek voltak, majd újra kértem időpontot, és lám MEGADTÁK a vízumot, nagy nagy nehézségek árán... De megvan és ez a lényeg!!! 2015-ig! Most már bármikor jöhetek mehetek ,de egyenlőre ekkora szivatás után nincs is kedven hazajönni, majd meglátogat a családom , ők ugyan akkora usa örültek mind én,hiszen így nőttem fel. Megyek vissza, folytatom a sulit tovább, rengeteg nagy tervem van még a jövőre nézve , persze ott!!
Szóval nem vagyok már aupair, és mint tudjátok ez egy aupair blog volt, így aztán ezzel a bejegyzéssel le is zárom a blogomat!! Remélem azoknak, akik arra vágynak, hogy az Usa-ban tanuljanak és éljenek, mert szeretik, mert kihívásnak tekintik, mert nagy fába akarják vágni a fejszéjüket, mert mást akarnak ,mint kis hazánkban, azoknak üzenem .....kezdjék el, vigyék véghez ,csinálják meg, MERT NAGYSZERŰ !!!!
Kívánok mindenkinek Boldog Új Észtendőt , és a leendő aupair-eknek,szerencsés
családválasztást, mert ugyebár ezen múlik minden!!!
Sziasztok.......... Dóri


2 megjegyzés:

 1. Szia!

  Sajnálom, hogy véget ért a blog. Örülök, hogy itt tartasz és sok sikert minden tervedhez! Engem azért érdekelt volna, hogy milyen az élet kint. Esetleg egy diák blogot indítasz? :)
  BÚÉK!

  VálaszTörlés
 2. én is sajnálom,jó lenne továbbra is olvasni a blogodat,gondolataidat.szóval ha meggondolnád magad... :D
  Boldog Új Évet

  VálaszTörlés